3 tips bij het kopen van een nieuwe keukenkraan

19 jul

Een kraan is een van de grootste blikvangers in een keuken. Het is dus belangrijk om een stijlvolle en mooie keukenkraan te kiezen. Daarnaast wordt een kraan ook nog eens het meest gebruikt. Het is dus ook belangrijk dat die handig en gemakkelijk te gebruiken is. Wij hebben 3 tips bij het kopen van een nieuwe keukenkraan op één rijtje gezet. Ga je een keukenkraan kopen? Gebruik onze handige tips!

Kies voor duurzame materialen

Tegenwoordig zijn RVS en chroom kranen het meest populair. Geheel begrijpelijk, deze zijn een stuk duurzamer en zien er veel stijlvoller uit dan bijvoorbeeld een plastic kraan. Ook zijn ze betaalbaar voor vrijwel iedereen. In onze ogen zijn kranen van RVS de beste op de markt. Ze hebben een matte uitstraling en een lange levensduur.

Kies een keukenkraan in de stijl van de keuken

De keukenstijl is bepaalt door de vloer, het aanrechtblad en de keukendeurtjes. Bij het aanschaffen van een keukenkraan is het belangrijk om er een te kiezen die bij deze stijl past. Zodat het een mooi geheel wordt. .

Kies een kraan die bij jou past
Een keukenkraan koop je vaak voor jaren en gaat zal ook jarenlang veel gebruikt worden, daarom is het belangrijk dat de kraan voldoet aan jouw eisen. Kies dus een kraan dat voor jouw comfortabel en handig werkt. Wil je de temperatuur met een hand regelen? Dan is het handigst om te kiezen voor een keukenkraan met eengreepsbediening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *