Bedrijfsruimte vinden met Molenaar Makelaars

17 apr

Ben je met je bedrijf toe aan een nieuwe ruimte omdat je vergroeid bent met je huidige kantoorpand? Je groeit natuurlijk als bedrijf zijnde, waardoor je meer medewerkers voor je hebt werken. Dit betekent dat je in oppervlakte ook moet groeien, anders heb je op ten duur geen ruimte meer om al je medewerkers te plaatsen. Molenaar Makelaars is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven met het vinden van een nieuwe bedrijfsruimte, kantoorpand of misschien wel winkelruimte om te huren of te kopen. Lees vooral verder indien je interesse hebt!

Verkoop of verhuur ook mogelijk

Het is niet alleen mogelijk om een bedrijfsruimte aan te kopen of te huren. Je kunt er ook voor kiezen om je pand te huur of te koop te zetten. Molenaar Makelaars biedt beide diensten aan. Dit is ideaal omdat je zo bij hun terecht kunt voor niet alleen vinden van een nieuw pand, maar ook meteen het verkopen van je huidige pand als je iets nieuws gevonden hebt. In beide diensten is Molenaar erkend als Makelaar door de vereniging van Makelaars.

Missie en visie

Molenaar Makelaars heeft als missie en visie om als vastgoedadviseur meerdere diensten aan te bieden die aansluit op de wensen en behoeften vanuit de markt. Er wordt geopereerd vanuit een intrinsieke motivatie om creatief antwoord te geven om complexe vastgoedvraagstukken. Heb jij interesse? Neem dan snel contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *