Magazijnstelling in vier stappen

5 aug

Niet alleen bij particulieren zijn stellingkasten (voor bijvoorbeeld in de garage) erg populair. Ook de grote bouwbedrijven bestellen jaarlijks duizenden meters magazijnstellingen om hun magazijn zo praktisch mogelijk in te richten. Door het variërende aanbod magazijnstellingen is het heel goed mogelijk om uw stellingkasten precies op maat in het magazijn te krijgen.

Tegenwoordig kunt u op het internet gemakkelijk en snel zelf uw magazijnstellingen samenstellen. Grote bouwbedrijven maken steeds vaker gebruik van webshops waarin zij zelf hun stellingkast kunnen configureren. Hierin bestellen zij dus bijvoorbeeld twintig stellingkasten die helemaal op maat worden geleverd.

Dit betekent dat de hoogte, breedte, diepte en het aantal legborden van de magazijnstellingen zelf bepaald kunnen worden. Hierdoor kun je jouw magazijn zo praktisch mogelijk inrichten. Doordat u zelf ook het aantal legborden kunt bepalen heeft u nog meer mogelijkheden met deze stellingen. Hierdoor houdt u ook nooit onnodige onderdelen van de stellingkast over.

Op stellingkastaanbieding.nl kunt u zelf net als alle andere grote bouwbedrijven uw magazijnstellingen naar wens samen stellen. Nu zijn er bedrijven die zonder problemen twintig meter (breed) aan magazijnstellingen bestellen, maar het gebeurd ook steeds vaker dat de stellingkasten per meter gemaakt worden. Hierdoor kun je elke meter stelling anders maken. Bijvoorbeeld een magazijnstelling met tien legborden en een stelling met twee legborden. In de laatst genoemde stellingkast kunt u veel hoge producten kwijt. In een magazijnstelling met tien legborden kun je bijvoorbeeld weer heel veel lage producten opslaan.

De stellingkasten zijn gemakkelijk te installeren en bij grote bestellingen is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor de bouw van stellingkasten door stellingkastaanbieding.nl zelf. Het personeel staat u telefonisch te woord voor vragen en biedt de mogelijkheid tegen een meerprijs de stellingkasten (bij grote aantallen) voor u in elkaar te komen zetten. Doet u dit zelf? Deze stellingkasten gaan een stuk gemakkelijk in elkaar dan bij de gemiddelde bouwmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *