Nieuw huis? Tips voor het kiezen van een vloer!

18 jul

Verhuizingen of  verbouwingen brengen alleen al veel stress met zich mee. En daar komt ook nog eens alle keuzestress bij als je moet gaan nadenken over een nieuw interieur… Welke kleuren ga je gebruiken? Wat voor look wil je creëren? En wat voor vloer ga je leggen? Wij hebben wat tips voor je om de keuze wat gemakkelijker te maken.

Tip 1: De luxe visgraat vloer

Visgraat vloeren werden vroeger veel gezien in herenhuizen, hierdoor hebben ze een luxe imago. Een visgraat vloer is een vloer, waarbij de planken recht op elkaar worden gelegd, hierdoor ontstaat er een visgraatpatroon waarbij de groeven trapsgewijs staan. De visgraatvloer is in 2018 weer helemaal terug in de interieurtrends. Het past het beste in een klassiek interieur, maar is ook goed te combineren met een iets moderner interieur. Wil je in je nieuwe huis luxe creëren? Ga dan voor de visgraat vloer.

Tip 2: De moderne Hongaarse punt

De Hongaarse punt geeft een moderne twist aan de visgraat vloer. Bij de Hongaarse punt zijn de vloerdelen gelegd onder een hoek van 60 graden en sluiten de bovendelen aan waardoor het iets moderner oogt. Dit is dus beter te combineren in een modernere woning, of als je een strakke look wilt creëren in uw interieur.

Tip 4: Een klassieke eiken vloer

Eikenhouten vloeren, zijn al erg lang populair en hebben een tijdloos imago. Ze hebben een strakke uitstraling, en staan mooi in vrijwel ieder interieur. De vloer creëert een rustige sfeer en is het beste te combineren in een huis waarin u ruimte wilt creëren. Eikenhout past het beste in een wat lichter interieur, denk hierbij aan wit, pastel kleuren of zachte tinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *