Vloercoating in je woning

10 okt

Vloercoating is een toplaag die bovenop een bestaande vloer wordt aangebracht. De coating kan dus ook prima bovenop tegels worden aangebracht. Er is wel wat extra voorbereidend werk nodig om de vloercoating op zijn best tot zijn recht te laten komen. Het is belangrijk dat de tegels zo strak en vlak mogelijk zijn voordat u de coating aanbrengt.

Zelf leggen of uitbesteden

Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het natuurlijk ook laten doen. Een specialist zoals Gietvloer Den Haag heeft de juiste gereedschap en ervaring om ervoor te zorgen dat de voorbereiding zo goed mogelijk gebeurt en de vloercoating uiteindelijk perfect uit de verf komt.

Vloercoating biedt de volgende mogelijkheden:

  • Een strakke uitstraling door de naadloze afwerking;
  • Vloercoating is waterdicht waardoor het eenvoudig is schoon te maken en minder snel voor vochtproblemen zorgt;
  • Vloercoating is stofvrij en slijtvast waardoor het jarenlang mee gaat en onderhoudsarm is;
  • Vloercoating is verkrijgbaar in vrijwel iedere RAL-kleur.

Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op en laat u adviseren!

Ook kachels in de showroom

Als u toch langs onze showroom van Gietvloer Amsterdam komt dan kunt u ook gelijk een kijkje nemen naar de prachtige kachels en gashaarden die u bij ons kunt komen. Een bijpassend product want de kachels gaan perfect in combinatie met gietvloeren of vloercoating. De vloeren zijn bovendien eenvoudig schoon te maken, samen met een schone gashaard hoeft u er helemaal niet veel werk meer aan te besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *